Hem igen

Ginseng i tablettform

Te med Ginseng

Flytande Ginseng

Ginseng te ger dig extra kraft och energi på morgonen. Smakar dessutom alldeles utmärkt.

glidmedel med ginsengYogi te Mens Tea EKO
UEtt härligt aromatiskt te med smak av vanlij, kanel, ingefära, kardemumma och ginseng blomma. Du har även en touch lakritsrot i mixen gör detta till ett underbart att pigga upp dig på morgonen. Lägg tepåsen i en större tekopp och häll 3 dl kokande vatten över. Låt det sedan ligga och dra i 4-6 minuter och du har en jättegod morgondryck.

utmarkt uppiggande teTe Roobios & Honeybush är ett te gjort av den berömda plantan Rooibos som använts väldigt länge av inhemsla stammar i sydafrika för att motverka åldrande, allergier, kolik, hösnuva, astma och svårigheter med sömnen. Den smakar nästan som vanligt te men innehåller inte tein. I samma blandning ingår även honeybush samt röd ginseng vilka ger en annan typ av uppiggande effekter.

utmarkt uppiggande teGrönt te med Panax Ginseng, 25 påsar - QiDetta är ett grönt te som torkas utan jäsning vilket innebär att alla de nyttiga antioxidanterna bevaras. Ovanpå det ingår även den starkaste ginsengen av dem alla nämligen Panax ginseng. I denna dryck ingår även värmande och fina aromer från Hibiscus samt kanel.

utmarkt uppiggande teClipper Grönt Te Ginseng ett friskt te med smak av hallon. I hallon har du antioxidanter vilket är bra för att motverka åldrande. I detta te ingår även siberisk ginseng.